Dirigent

Tobias Bødker Jacobsen

Tobias er 4 joys nye dirigent, der tiltræder i september 2023. Tobias er 28 år og bliver kandidat i musikvidenskab og dansk fra Københavns Universitet til december 2023.

Han har været korleder for koret Stemmeret i halvandet år, spillet til flere koncerter med ungdomskoret Fællesklang København og været korledervikar for Albertslundkoret.

Tobias har desuden været sanger og musiker i Haraldskirken i Høje Gladsaxe siden november 2019. Det er en kirke med rytmisk og klassisk musik, hvor han også har været assisterende musikleder, når såvel voksne som børn har spillet med til gudstjenesterne.

Tobias har været sanglærer på Københavns Scenekunstskole, hvor han om lørdagen har undervist piger og drenge i aldersgruppen 6-16 år i sang, og har været med til at hjælpe dem med deres musicalopsætning af Chitty Chitty Bang Bang.

Tobias beskriver sig selv som “en sød og rar musik-person, som er utrolig glad for jazzsatser, smukke klange og velforberedte korister. “Hans hilsen til 4joy lyder:“Jeg glæder mig utroligt meget til at vi skal lave velklingende versioner af amerikanske evergreens, Beatles og moderne klassikere.”